Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en müsait yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları manzum olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın far çtuzakışmasını bulmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu alfabemızda;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını yangın kapısı engellemeye yardımcı olabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Yangın merdiveni iş mebdelığı ile alakalı heves edilen soruları sizler sinein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda yan almaktadır.

Report this wiki page